Amplies zones d’aigua

Interiors

Disposem d’una piscina de 6 carrils de 25 metres cada un per practicar la natació de forma lliure, ja sigui per millorar la teva condició física o entrenar els diferents estils de natació.

També tindràs a la teva disposició una piscina petita de 14×9 metres per nadar amb més seguretat i confort. Aquest espai et pot ajudar a aprendre a nadar, gaudir amb família, recuperar-te d’una lesió o simplement relaxar-te després d’un dur entrenament.

Exteriors

A les nostres zones exteriors podràs gaudir d’un bany en els dies més calorosos de l’estiu. Disposem de dues piscines rodejades d’una àmplia zona de gespa natural, així com una zona de solàrium de 2.500 m² equipada amb hamaques per poder relaxar-te i prendre el sol.

Durant el mes d’agost, les piscines cobertes romandran tancades per una parada tècnica de manteniment, així que habilitem dos carrils a la piscina d’estiu perquè no deixis de practicar la natació.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per possibilitar, personalitzar i analitzar la navegació, millorant la qualitat dels serveis. Si continua navegant, accepta el seu us conforme la nostra política de cookies. Pots cambiar les preferències el seu navegador.