Espai d’entrenament multidisciplinari

El nostre centre disposa d’una sala de fitness de 175 m², equipada amb la maquinària necessària per fer un bon treball global de tots els grups musculars.

Està dividida en diferents espais:

  • Zona cardiovascular: gaudeix d’una gran varietat d’equipaments per fer un bon treball cardiovascular (bicicletes, cintes, el·líptiques, bicicletes reclinades…).
  • Zona de pes lliure: espai format per un rack, una multi estació per cable, bancs, manuelles, barres i discos per treballar la força en la seva màxima expressió.
  • Zona d’estiraments: espai destinat a la realització d’estiraments i exercicis de terra. Trobaràs a la teva disposició espatlleres, estoretes i elements de terra que et permetran completar el teu entrenament i dur a terme una correcta tornada a la calma.
  • Zona outdoor: espai que es troba a l’exterior, on trobaràs una gran varietat de serveis com màquines cardiovasculars, una multi estació per cable, bancs i materials per treballar el pes lliure.

A les nostres instal·lacions oferim el servei de tècnic/a de sala, el qual et podrà guiar i assessorar sobre els teus entrenaments, independentment del teu estat de forma. Podràs controlar la teva evolució a partir de la rutina que et faci l’entrenador/a: sèries, repeticions, càrregues, recuperacions i fins i tot el rang de moviments.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per possibilitar, personalitzar i analitzar la navegació, millorant la qualitat dels serveis. Si continua navegant, accepta el seu us conforme la nostra política de cookies. Pots cambiar les preferències el seu navegador.