1. Informació bàsica

Responsable

SERVEO SERVICIOS S.A.U.

Finalitats

Gestió dels Usuaris i atenció de les seves sol·licituds.

Realització d’activitats de publicitat i prospecció comercial.

Legitimació

Consentiment de l’interessat

Destinataris

Les dades no seran comunicades a tercers.

Drets

Accedir, Rectificar i Suprimir les Dades, així com la resta de drets, tal com es detalla a la Informació Addicional.

Informació addicional

Consulti en l’apartat de la Informació Addicional i detallada sobre Protecció de Dades.

 

2. Informació Addicional

La següent Política de Privadesa regula el tractament de les dades recollides per part de SERVEO SERVICIOS S.A.U. (d’ara en endavant, la SOCIETAT) a través d’aquest Portal Web i forma part de l’Avís Legal.

L’Usuari garanteix que les dades que facilita són certes, exactes, complertes i actualitzades, esdevenint responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que en pogués generar com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

En cas que les dades aportades permetin identificar un tercer, l’Usuari garanteix expressament haver-los informat de les finalitats per a les que posa a disposició de la SOCIETAT les seves dades, així com haver obtingut el seu consentiment per a aquesta fita.

Pel que fa a les dades personals sol·licitades per mitjà dels formularis habilitats a través del Portal Web, l’Usuari haurà de facilitar, com a mínim, els camps que estigueren marcats amb un asterisc. Aquestes dades són considerades com a necessàries, de manera que l’absència de la seva aportació implicarà que la SOCIETAT no pugui acceptar ni gestionar la seva sol·licitud.

 

2.1 ¿Qui esdevé el responsable del tractament de les dades personals de l’Usuari?

Identitat: SERVEO SERVICIOS S.A.U.

Adreça postal: C / Quintanavides 21, Edificio 5, 28050, Madrid

Delegat de Protecció de Dades: dpd@serveoservicios.com / C/ Quintanavides 21, Edificio 5, 28050, Madrid.

 

2.2 ¿Per a quines finalitats tractem les dades personals de l’Usuari?

Les dades personals recollides a través del Portal Web s’inclouran en fitxers titularitat de la SOCIETAT, per tal de dur a terme la gestió dels Usuaris i d’atendre les seves consultes i peticions.

En particular, la SOCIETAT podrà tractar les seves dades per a les següents finalitats:

– Gestió d’Usuaris i atenció de sol·licituds, consultes, suggeriments o reclamacions.

– Realització d’activitats de publicitat i prospecció comercial, com ara el desenvolupament d’estadístiques o d’estudis de satisfacció i de mercat; segmentació i depuració de dades, així com la remissió d’informació comercial, ofertes, descomptes i promocions relatives a productes o serveis propis mitjançant qualsevol canal, incloent els electrònics (a través de notificacions per correu electrònic i de SMS o MMS al telèfon mòbil), i els no electrònics (comprenent, a títol enunciatiu i no limitatiu, el telèfon i els serveis de correu postal).

Addicionalment, l’informem que la SOCIETAT podrà tractar dades dels usuaris de xarxes socials per mitjà dels seus perfils corporatius, d’acord amb les finalitats permeses per cadascuna d’elles, entre les que també s’inclouen les analítiques. Amb independència d’això, l’organització dels concursos i promocions que puguin oferir-se a través d’aquestes xarxes es regularan, en el seu cas, de forma específica.

 

2.3 ¿A quins destinataris comunicarem les seves dades?

La SOCIETAT l’informa que les seves dades no seran comunicades a tercers.

 

2.4 ¿Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal que legitima els tractaments i/o les cessions de dades, esdevé el consentiment de l’Usuari.

 

2.5 ¿Quant de temps conservarem de les seves dades?

Les dades es conservaran durant el temps que sigui necessari per tal d’atendre les consultes i d’acomplir amb les obligacions legals que hi siguin d’aplicació i, pel que fa al tractament per a finalitats comercials, entretant no es sol·liciti la seva supressió per part de l’interessat.

 

2.6 ¿Quins són els drets que li estan reconeguts quan ens facilita les seves dades?

  • L’Usuari té dret a accedir a les seves dades personals, portar-les, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que motivaren la seva recollida, en el seu cas.
  • En determinats supòsits, els interessats podran (i) sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades (ii) oposar-se al tractament de les seves dades.

En ambdós casos, la SOCIETAT deixarà de tractar la seva informació personal, que únicament podrà ésser objecte de tractament quan sigui necessari per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

Per a l’exercici dels seus drets o per tal de revocar el consentiment atorgat, l’Usuari podrà dirigir-se per escrit a SERVEO SERVICIOS, S.A.U. (C / Quintanavides 21, Edificio 5, 28050, Madrid), incloent la referència “Protecció de Dades”, seguida del nom, cognoms, la còpia del seu DNI, un domicili a efectes de notificacions i del dret que es vulgui exercir.

L’Usuari podrà presentar una reclamació davant l’Agencia Española de Protecció de Dades (www.agpd.es), especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets. Addicionalment, en relació amb les societats espanyoles del Grup SERVEO o amb aquelles que duen a terme tractaments de dades de caràcter personal a Espanya, podrà contactar amb el nostre Delegat de Protecció de Dades, adreçant el seu escrit a dpd@serveoservicios.com o al C/Príncipe de Vergara 135, de 28002 Madrid.

En aquest mateix sentit, podrà oposar-se al tractament de les seves dades per a finalitats comercials emprant els mitjans específics reconeguts dins de les pròpies comunicacions comercials.


POLÍTICA DE GALETES


1. ¿Què són les galetes?

Una galeta és un petit fitxer que es descarrega en el seu terminal (ja sigui un ordinador, telèfon intel·ligent o tauleta) quan s’accedeix a un portal web i que autoritza al titular del portal l’emmagatzematge o la recuperació de la informació relativa als detalls de navegació de l’Usuari.

En aquest sentit, SERVEO vol oferir-li la informació necessària sobre les galetes emprades en el nostre Portal Web, per tal de que vostè tingui plena capacitat de decisió sobre el seu ús i sobre el respecte a la protecció de la seva privacitat.

 

2. ¿Quines galetes s’empren en aquest Portal Web?

Aquest Portal Web utilitza galetes amb l’objectiu de possibilitar, personalitzar i analitzar la navegació, millorant la qualitat dels serveis oferts a través del mateix.

Les galetes emprades es classifiquen en diverses categories, si bé una galeta pot estar inclosa en més d’una classe:

Galetes de sessió: són galetes temporals que no s’emmagatzemen dins del seu terminal, sinó que desapareixen quan conclou la sessió de navegació.

Galetes persistents: són aquelles que permeten que les dades romanguin dins del seu dispositiu i puguin ser tractades més enllà del termini de la sessió.

Galetes pròpies: són les que s’envien al seu terminal des del nostre Portal Web. Tanmateix, algunes d’elles són proporcionades per les eines WordPress y Google Analytics.

Galetes de tercera part: són galetes que s’envien al seu terminal des d’un domini que no és gestionat per part de SERVEO, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes a través de les galetes.

Galetes tècniques: són galetes que possibiliten la navegació a través del nostre Portal Web i l’ús de les seves opcions o serveis com, per exemple, les que permeten controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a àrees d’accés restringit o emprar elements de seguretat mentre dura la navegació.

Galetes de personalització: són aquelles que permeten l’accés al nostre Portal Web amb determinades característiques predefinides en funció de criteris com l’idioma, el tipus de navegador o la configuració regional des d’on s’accedeix al servei.

Galetes analítiques: són galetes emprades per al seguiment i l’anàlisi del comportament dels usuaris. Aquest tipus de galetes ens permet mesurar l’activitat del nostre Portal Web mitjançant informació agregada o de naturalesa estadística sobre els hàbits de navegació. Aquest Portal Web empra galetes analítiques, entre elles, subministrades per l’eina Google Analytics (https://www.google.com/intl/es_es/policies/technologies/cookies/).

 

3. ¿Qui empra les galetes?

La informació recollida mitjançant les galetes descarregades des del domini gestionat per part de SERVEO, és emprada pel titular del Portal Web, SERVEO i Google Inc., com a proveïdor dels serveis d’anàlisi.

 

4. ¿Com puc gestionar les galetes?

Quan es produeix la primera visita al nostre Portal Web, l’Usuari és informat sobre l’existència de les galetes i d’aquesta Política de Galetes. Si continua navegant s’entén que accepta la instal·lació de les galetes informades.

Per a futures visites al nostre Portal Web, l’Usuari pot consultar aquesta Política des de l’enllaç habilitat a l’efecte. Si desitja revocar en qualsevol moment el seu consentiment en relació amb les galetes del nostre Portal Web, haurà d’eliminar les galetes emmagatzemades dins del seu terminal i modificar la configuració del seu navegador d’Internet. Sens perjudici d’això, l’informem que algunes funcionalitats, serveis i continguts del nostre Portal Web poden veure’s afectats si impedeix la instal·lació o elimina les galetes.

Els navegadors d’Internet permeten visualitzar, desactivar, restringir, bloquejar o eliminar les galetes. A continuació, es mostra com pot configurar les galetes en els principals navegadors, si bé li recomanem que consulti el Suport o l’Ajuda del seu navegador per a obtenir informació detallada i actualitzada en funció de la seva versió i del terminal emprat.

 

Internet Explorer Versión 7 y 8
http://windows.microsoft.com/es-ES/windows-vista/Block-or-allow-cookies
Internet Explorer Versión 9
http://windows.microsoft.com/es-ES/windows7/How-to-manage-cookies-in-Internet-Explorer-9
Safari ™ (iPhone, iPad, Mac y otros dispositivos Apple)
http://support.apple.com/kb/PH5042?viewlocale=es_ES
http://support.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=es_ES
Google™
https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=es&hlrm=en
Firefox™
http://support.mozilla.org/es/kb/cookies-informacion-que-los-sitios-web-guardan-en-?redirectlocale=en-US&redirectslug=Cookies
Opera™
http://help.opera.com/Windows/11.50/es-ES/cookies.html
Android
http://support.google.com/android/?hl=es
Windows Phone
http://www.windowsphone.com/es-ES/how-to/wp7/web/changing-privacy-and-other-browser-settings
Blackberry
http://docs.blackberry.com/en/smartphone_users/deliverables/18578/Turn_off_cookies_in_the_browser_60_1072866_11.jsp

Així mateix, l’informem que alguns navegadors permeten activar una versió privada o en mode incògnit de navegació en virtut de la qual les galetes s’instal·len al terminal però s’eliminen de manera automàtica quan finalitza la sessió de navegació.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per possibilitar, personalitzar i analitzar la navegació, millorant la qualitat dels serveis. Si continua navegant, accepta el seu us conforme la nostra política de cookies. Pots cambiar les preferències el seu navegador.