Cinc valors principals ens defineixen com organització i ens serveixen de pauta per la prestació dels nostres serveis

Els centres Inacua són un referent en serveis i instal·lacions esportives, tant per les prestacions que ofereix als seus usuaris, com per l’eficiència en la seva gestió.

La innovació, el compromís amb les persones, la millora contínua, el benestar social i la sostenibilitat mediambiental són els nostres valors.

Innovació en el nostre equipament esportiu, en les nostres instal·lacions i en la formació dels nostres professionals.

Estem a l’avantguarda tecnològica i formem als nostres equips per a què apliquin les últimes novetats en matèria esportiva.

Compromís amb les persones, ja siguin usuaris del centre esportiu com treballadors.

A Inacua treballem per aconseguir que els nostres clients millorin la seva qualitat de vida i per a què els nostres treballadors es desenvolupin de la millor manera personalment i professionalment.

Volem que els nostres centres siguin utilitzats per a persones de qualsevol edat, per això disposem d’activitats adequades a tots els col·lectius i també per realitzar en família.

Millora contínua de tots els nostres serveis i processos.

Perseguim l’excel·lència a través de l’adaptació constant a les necessitats dels nostres usuaris, l’ús de les noves tecnologies i el desenvolupament d’eines pròpies de gestió.

Benestar social pels ciutadans.

Des de Inacua apropem la pràctica esportiva per donar a conèixer els seus beneficis i promoure la vida activa fora de les instal·lacions del centre per tal de millorar la qualitat de vida dels usuaris i les seves famílies.

Sostenibilitat mediambiental mitjançant la reducció del consum energètic i el foment de la preservació de l’entorn.

Utilitzem l’eficiència energètica per minimitzar les emissions de gasos d’efecte hivernacle i realitzem activitats que afavoreixen el desenvolupament sostenible.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per possibilitar, personalitzar i analitzar la navegació, millorant la qualitat dels serveis. Si continua navegant, accepta el seu us conforme la nostra política de cookies. Pots cambiar les preferències el seu navegador.