¿Te ayudamos?

¿Te ayudamos?

Per donar-te d’alta pots acudir al centre i realitzar-ho personalment o a través del nostre web clicant en la pestanya INSCRIURE’M (solament en aquells centres que tinguin habilitada aquesta opció).

La inscripció la pot realitzar qualsevol persona major de 18 anys. Ha de presentar el DNI o passaport, les dades bancàries i l’acreditació corresponent en el cas de sol·licitar qualsevol modalitat de descompte.

Serà de caràcter obligatori emplenar i signar el contracte d’inscripció (mira les condicions per a quotes familiars). Al moment de l’alta es realitzarà el primer pagament en efectiu o amb targeta i s’aportaran les dades bancàries per a la domiciliació mensual de la quota.

Hauràs de portar casquet de bany i xancletes per a la zona de piscina.

Disposes de monitors esportius a la sala de fitnes perquè t’orientin i t’aconsellin. Si el que desitges és participar en alguna de les nostres classes col·lectives, podràs fer-ho des del primer dia (consulta a cada centre aquelles activitats en les quals sigui necessari reserva de plaça).

No oblidis portar la teva polsera/targeta amb tu durant tot l’ús de la instal·lació. Serà el teu mitjà d’accés al centre, tret que el teu centre disposi de control per petjada.

  • L’ús de la tovallola i la roba esportiva és obligatori.
  • És obligatori també l’ús de casquet, banyador i xancletes per a la zona de piscina.
  • No es permetrà entrenar amb xancletes o vestit de bany o amb el tors nu.
  • És obligatori deixar en el seu lloc el material utilitzat per entrenar.
  • Està prohibit fumar dins de les instal·lacions esportives.

Disposes d’armariets d’ús diari gratuïts. Solament necessitaràs un cadenat o una moneda (depenent del centre) per tancar-la mentre estiguis al centre esportiu.

La majoria dels nostres centres et permeten la possibilitat d’utilitzar la nostra app Inacua. Amb ella podràs:

  • Consultar i registrar el teu entrenament des de qualsevol lloc
  • Consultar promocions, horaris i novetats del teu centre esportiu

Sí. Les nostres instal·lacions compleixen amb la normativa i faciliten l’accés a totes les activitats a les persones discapacitades.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per possibilitar, personalitzar i analitzar la navegació, millorant la qualitat dels serveis. Si continua navegant, accepta el seu us conforme la nostra política de cookies. Pots cambiar les preferències el seu navegador.