Ferrovial Servicios consolida la seva posició en la gestió de centres esportius

Inacua Sant Quirze del Vallès és un centre especialitzat en la pràctica esportiva, l’oci, la salut i el benestar. Disposem dels millors professionals i tècnics esportius que t’ajudaran a millorar la teva condició física a través de programes especialitzats d’entrenament.

El nostre objectiu és que els usuaris de Inacua Sant Quirze del Vallès, trobin l’harmonia òptima entre salut, el cos i la ment. Per això, disposem d’un ampli servei d’activitats i un equip de professionals altament qualificats que proporcionaran tota l’ajuda necessària per millorar la teva qualitat de vida.


Aquest any, degut a la situació excepcional de la COVID-19, el funcionament per poder accedir serà el següent:

 1. L’aforament és limitat. Pots reservar tots els espais a través de la pàgina web o l’App Inacua.
 2. És obligatori portar sempre mascareta (excepte dins del vas d’aigua).
 3. S’han de desinfectar les mans amb solució hidro-alcohòlica i desinfectar-se el calçat a les catifes situades a l’entrada de recepció.
 4. S’ha de mantenir la distància de seguretat en tot moment.
 5. S’ha de respectar les senyalitzacions i les indicacions del personal del centre.
 6. Tant les màquines de fitness, com els bancs i les taquilles de piscina i dels vestidors de tota la instal·lació que s’utilitzin, s’han de desinfectar abans i després de cada ús.
 7. Per la piscina, els menors de 12 anys han d’anar acompanyats i vigilats d’un adult responsable. Entre els 12 i 14 anys, fa falta una autorització.
 8. L’accés a la sala de fitness, és a partir dels 15 anys, i és obligatori accedir amb dues tovalloles (una per l’usuari i l’altre per la màquina).
 9. El cap de setmana, els vestidors del pavelló estan tancats.
 10. Totes les taquilles són d’ús puntual:
  – V
  estidors del pavelló: funcionen amb cadenat (disposes de lloguer o de compra a la recepció del centre).
  Vestidors de piscina: funcionen amb moneda de 1€ o 0,50€.

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per possibilitar, personalitzar i analitzar la navegació, millorant la qualitat dels serveis. Si continua navegant, accepta el seu us conforme la nostra política de cookies. Pots cambiar les preferències el seu navegador.