Servei personalitzat pels més petits

A Inacua Sant Quirze oferim el servei de cursets de natació pel nens i nenes d’edats entre els 3 mesos fins els 14 anys d’edat perquè aprenguin a nadar i/o perfeccionar la seva tècnica.

Presentem una amplia oferta de grups i nivells per brindar la major adaptació del nen/a al grup, a la familiarització i a l’aprenentatge. 

Les nostres metodologies d’ensenyament es basen en la motivació dels exercicis proposats durant la classe amb la finalitat que els membres del grup aconsegueixin els objectius planificats a partir de la diversió i l’atenció personalitzada segons l’edat.

Els més petits/es treballaran les habilitats motrius bàsiques per millorar els elements específics (com la flotació, la respiració, els desplaçaments, etc…). En el següent nivell, començarem a treballar la coordinació bàsica del cos dintre del medi aquàtic, per que en un futur puguem treballar les diferents tècniques dels estils de natació.

Preus:

PREU MENSUAL PER PERSONA

MATRÍCULA ANUAL

CLASSES 3 A 5 NENS/ES

PREU ABONAT

10,18€

37,69€

PREU NO ABONAT SQV

13,57€

48,25€

PREU NO ABONAT NO SQV

17,20€

48,25€


*Recorda portar la teva acreditació de resident en el municipi per poder aplicar el descompte.

 

Horaris:

Del 12 de setembre al 22 de juny

De dilluns a divendres 17:10h a 17:55h.
De dilluns a divendres 17:55h a 18:40h
De dilluns a divendres 18:40h a 19:25h.
Dissabtes pel matí (consultar horaris a recepció).

 

Què cal portar?

Preferiblement tot marcat amb el nom:

  • Casquet de bany.
  • Ulleres.
  • Bolquers aquàtics (nadons).
  • Xancletes.
  • Tovallola.
  • Banyador.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per possibilitar, personalitzar i analitzar la navegació, millorant la qualitat dels serveis. Si continua navegant, accepta el seu us conforme la nostra política de cookies. Pots cambiar les preferències el seu navegador.